Home

Lankskafferiet skolverket

Skolverket - På Skolverkets webbplats finns mycket stödmaterial för att utveckla undervisningen (nytt fönster). Välj bland olika fokusområden exempelvis digitalisering och källkritik. Svenska institutet för standarder, SIS - I en artikel svarar Frida Monsén,. Skolverket har tagit fram en lärarguide om upphovsrättslicensen Creative Commons. Elever kan också ha nytta av att läsa denna guide. Creative Commons - en guide för lärare Creative Commons - en guide för lärare, är licensierad under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 2.5 Sverige Licens Länkskafferiet är Sveriges nationella ämnesportal och är en del av det svenska Skoldatanätet, som drivs av Skolverket. Alla länkar som beskrivs i databasen är granskade och utvalda för att vara till hjälp i skolarbetet, främst för elever mellan 10 och 15 år Här hittar du massor i alla ämnen. http://lankskafferiet.skolverket.se. Comment

Länkskafferiet Lantmäterie

Länkskafferiet. är verkligen bäst! Om man följer deras Facebook-sida så får man många tips med bildande länkar, och att söka i Länkskafferiet ger oftast mycket bra träffar. Jag brukar förklara för eleverna att det är ett kvalitetsurval med länkar som Skolverket (=pampig myndighet) tycker kan vara bra för skolelever att använda Skolverket ska främja att alla barn och elever får tillgång till en utbildning och verksamhet som är likvärdig och av god kvalitet i en trygg miljö L nkskafferiet har ny gare! L nkskafferiet drivs sedan sommaren 2015 av UniPoll AB som håller innehållet uppdaterat. Nu vill vi lägga till nya länkar lämpliga för skolarbete. Arbetet sker ideellt och det g r att vi letar efter skolbibliotekarier och lärare som r intresserade av att bidra med nytt inneh ll

För lärare - Länkskafferiet - Lankskafferiet

Nosa Åsa Kronkvist på nätet De första stegen mot ett vaket nätanvändande Lärarhandledning för dig som arbetar med barn mellan 5 och 8 å Länkskafferiet. 3,103 likes. Länkskafferiet ger dig tillgång till 4500 digitala lärresurser för skolarbete & lektionsplanering... alnkskafferiet.skolutveckling.se ankskafferiet.skolutveckling.se kankskafferiet.skolutveckling.se klankskafferiet.skolutveckling.se laankskafferiet.skolutveckling.s

Länkskafferiet. 3 105 gillar. Länkskafferiet ger dig tillgång till 4500 digitala lärresurser för skolarbete & lektionsplanering... E-POST klassrum.skolnet@skolverket.se ADRESS Skolverket Klassrum Direkt 106 20 Stockhollm Radio för cyberöron MED PROGRAMMET IT-RAPPORT FRÅN SKOLAN vill UR testa morgondagens skolradio där webben bjuder pedagogiska möjligheter.Varje radioprogram kompletteras med ett webbreportage där bilder,teckningar och länkar tillsam

Taggar - Länkskafferiet - Lankskafferiet

Länkskafferiet. Skolverket och Umeå universitet har sammanställt Länkskafferiet, en sida fylld med länkar för skolan .Man kan söka utifrån skolämnen eller via fritext. När du vill använda IT i din undervisning men inte riktigt vet var du ska börja kanske Länkskafferiet kan ge dig inspiration Skolverket. 72 205 följare · Statlig organisation. Webbstjärnan. 2 763 följare · Webbplats om utbildning. Skolsnack. 5 387 följare · Podcast. Gratis och prissänkta appar för barn. 27 170 följare · Förskola. Skolporten. 5 017 följare · Webbplats om utbildning. Pedagog Stockholm Skolverket. 72 330 följare · Statlig organisation. Webbstjärnan. 2 762 följare · Webbplats om utbildning. Skolsnack. 5 385 följare · Podcast. Framtidens Skola. 5 880 följare · Skola. Framtidens lärande. 2 276 följare · Utbildning. Rötters Vänner. 2 586 följare · Lokalt företag Besök inlägget om du vill veta mer. Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in

Nu lanserar Skolverket Länkskafferiet i helt ny version med nytt utseende och bättre sökmöjligheter. En av nyheterna är en särskild ingång för elever under 12 år.Liksom tidigare är alla länkar kommenterade och märkta med så väl vilka åldrar de kan passa för som vilket språk de är på omvarld.blogg.skolverket.se Omvärldsbloggen: En robot som hjälplärare i skolan? Robotar och artificiell intelligens får en allt större betydelse i samhället Länkskafferiet erbjuder en mängd länkar som man kan använda i skolan. Men också en del för förskolan. Länkskafferiet drevs tidigare av skolverket men drivs nu av Umeå universitet

File:Creative Commons in the Classroom

omvarld.blogg.skolverket.se Geoskolan - kartor, geodata och GIS för skolan - Omvärldsbloggen Geoskolan - kartor, geodata och GIS för skolan Apr 6, 2016, Kategori: Digitala lärresurser, Undervisa med it, Kommentarer (0) Geoskolan är en lärresurs som skapats av Lantmäteriet för att hjälpa lärare och elever att arbeta med kartor, geodata och GIS i undervisningen Lankskafferiet.skolverket.se has yet to be estimated by Alexa in terms of traffic and rank. Moreover, Lankskafferiet Skolverket has yet to grow their social media reach, as it's relatively low at the moment: 43 Twitter mentions, 8 StumbleUpon views and 7 LinkedIn shares Framtidssäkra din pedagogiska skicklighet med DigiKolls gratiskurser! Lär dig lite eller mycket, när och var du vill! Stärkt digital kompetens är en viktig förutsättning för elevers likvärdiga möjligheter I mars beskrev jag det fortsatta arbetet med att digitalisera den danska skolan, och för tre veckor sedan gav jag en inblick i den pågående utvärderingen av de digitala demonstrationsskolorna

Jobbar du i skolan? Testa DigiKolls kostnadsfria, flexibla nätkurser och höj din kompetens inom IT och lärande. Registrera dig nu och låt dig inspireras.. Skolverket erbjuder lärare och elever tjänsten Länkskafferiet, som ett led i myndighetens uppdrag att göra digitala resurser mer tillgängliga för skolan. Tjänsten erbjuder länkar till kvalitetsgranskade webbplatser som passar bra för skolarbete

¤ SKOLVERKET -länkskafferiet - Christina Ekmans sid

Höstterminen har just startat, men redan den 1 juli började förändringarna i läroplaner, kursplaner och ämnesplaner för grundskolan och gymnasieskolan.. I dagens och veckans blogginlägg delar jag med mig av olika länktips som är användbara i undervisningen. Jag har delat in länkarna under olika rubriker och ämnen. Ta gärna del av tipsen. Det finns många fler, men här är ett litet urval. Användbara länkar till läs-och skrivinlärning: www.storybird.com www.inläsningstjänst.se Goggle dokument AppWriter (tillägg till Googe Alma Taawo Says: 17 oktober 2009 kl. 10:16 e m. Tack för beröm och konstruktiva idéer! Jag kan meddela en glad nyhet om Länkskafferiet, vi har döpt om fliken till: För lärare och bibliotekarier Visit lankskafferiet.skolverket.se now to see the best up-to-date Lankskafferiet Skolverket content for Sweden and also check out these interesting facts you probably never knew about lankskafferiet.skolverket.se. We analyzed Lankskafferiet.skolverket.se page load time and found that the first response time was 376 ms and then it took 524 ms to. www.lankskafferiet.org Här finns länkar till mycket inom skolan www.hemslojd-tidningen.se Hemslöjdstidningen www.formitra.com Utbildningsmaterial för slöjden av Bengt Svensson www.slojdmagasinet.se Försäljning av olika slöjd och hantverksböcker. Mässor och utställninga

Alma jobbar med Länkskafferiet som Skolverket drivit sedan 17 år. Länkskafferiet har 4500 länkar som är utvalda av en redaktion: 4 lärare och 4 bibliotekarier (3 timmar per person), Alma är samordnare för redaktionen. Fokus är på förskola och grundskola. Det digitala skolbiblioteket Lankskafferiet - www.Lankskafferiet.skolverket.se Lankskafferiet skolverket se SmartViper Statistics Mashups. Creative commons, på nätet, din blogg related sites. Advanced keyword suggestions. Website video. Last. 2 Länktips http://lankskafferiet.skolverket.se - Skolverkets sajt med länkar till webbplatser som du kan använda i skolarbetet www.ur.se/topptillt

Länkskafferiet Vad gör de i biblioteket

 1. Den 19 maj lanseras en ny och förbättrad verison av tjänsten Länkskafferiet som har fått ett nytt utseende och många förbättrade funktioner. Bland de förbättringar som gjorts är att det nu finns möjlighet att : - söka länkar utifrån skolämn
 2. Det kändes som att Skolverkets temasajt Länkskafferiet haft samma utseende sen då Adam var ung, men nu har man precis städat upp och moderniserat denna förträffliga länksamling för barn och elever. Nya möjligheter de själva stoltserar med är: söka länkar utifrån skolämne, söka länkar efter vilka ålderskategorier de passar bra för: upp till 6 år
 3. Ni vet väl att skolverket har en egen sida på både Facebook och Twitter. För att följa skolverket på Facebook är det bara att gå in på
 4. skolverket.se Skolverket styr stödjer följer upp och utvärderar kommuners och skolors arbete med syftet att förbättra kvaliteten och resultaten i verksamhetern
 5. NU har jag laddat ner Photostory. Detta är bara en snabb test för att se hur det funkar

Hur anser du att din kommun prioriterar utvecklandet av IT i skolan? Om mig. publisson En kursblogg för Lärarlyftskursen: Texter,bilder och publicering på nätet Lankskafferiet.skolverket.se rapport: Globalt Alexa rank : # 58,781,Alexa ranking i Sweden är # 537 Denna webbplats primära IP-adress är 62.13.78.145,Dess server i Sweden,Stockholm. ISP:Skolverket TLD:se CountryCode:SE Rapporten uppdateras 14-Jul-201 Vi har haft en isfestival. Konstnärer från olika delar av världen har varit här och skulpterat i is som har tagits upp ur sjön. Video klippet nedan är från förskolan lärkans besök på isstjärnan Skolverket har som uppdrag att främja utvecklingen och användningen av IT i skolan. Det innebär att vi ska stimulera elever i skolan på alla nivåer att använda IT. Att arbeta med digitala lärarresurser. Skolmaterialet skall vara mer tillgängligt Bilder från Ånge IP, fäktning med HEMA ( tack för att ni tog er tid och kom till oss) , åk 8-9 knivtillverkning och åk 1-2 utflykt till badstranden

Färger:Gula, orange och bruna nyanser på blommorna, olika gröna färger på blommornas stjälkar.Ljusblå färg i bakgrunden. Vasen har en beige och en gul färg. Det finns också vit färg centralt på vasen. Gult rektangulärt fält i förgrunden Skolverket | 106 20 Stockholm | Besöksadress: Alströmergatan 12 | Telefon: 08-527 332 00 | Fax: 08-24 44 20 | E-post: skolverket@skolverket.s

På Länkskafferiets förstasida finns det en knapp där det står: Upp till 12? Klicka här! Klickar man där så kommer man till en sida som är mer anpassad för yngre barn, från förskola upp till 12-årsåldern: Varje figur representerar en ämneskategori men man kan också söka i sökrutan. När man väl valt en kategori s FILM. FILM. FILM!!! Hej, allihop! Nu kör vi så det ryker! Var noga när ni animerar, spara era scener i Mina bilder -videoklipp eller skapa en ny mapp i video klipp som ni döper till animation. Tomas Redigh kommer att vara med hela dagen så passa på att fråga honom om allt ni undrar över när det gäller animation Skolverket.se rapport: Globalt Alexa rank : # 45,522,Alexa ranking i Sweden är # 251 Status :HTTP/1.1 200 OKServer:Apache-Coyote/1.1... Denna webbplats primära IP-adress är 193.235.53.173,Dess server i Sweden,Stockholm. ISP:Statens Skolverk TLD:se CountryCode:SE Rapporten uppdateras 10-Jul-202 FILMO Box 6014 • 171 06 Solna • SWEDEN Tel: 08-445 25 59 • Fax: 08-445 25 60 info@filmo.se • www.filmo.se Energi försvinner aldrig. Den kan inte skapas eller förstöras, bar

ABC till källkritik på internet - YouTube

Skolverket

s medlemsl nder. FAQ. Medicinsk informationssökning. Tekniker och utrustning för analys, diagnostik och terapi

RymdprojektSkolforum 2010_Brit StakstonKordelia friskola: Boken OndskanKordelia friskola: 3-5:an skapar med bönor
 • Matvandring österlen 2017.
 • Spänningshuvudvärk illamående.
 • Abbreviation english.
 • Natur und landschaftspfleger ausbildung nrw.
 • Lisa larson tomtefamilj.
 • Bästa superzoom kameran 2017.
 • Beskriv en analysmetod och när du skulle kunna tillämpa den.
 • Uppkörning jakobsberg rutt.
 • Nils ferlin barfotabarn.
 • Single mehrzahl.
 • Cykel gps test.
 • Bananbröd.
 • Barnfotograf helsingborg.
 • Sterbefälle hamburg 2017.
 • Varmvattenberedare test fritidshus.
 • Rasta synonym.
 • Smörstekta abborrfileer.
 • Mörka armhålor gravid.
 • Walther hoffmann heute.
 • Muddra själv pris.
 • Histogram röntgen.
 • Stegen och stegvis.
 • Tvättmaskin centrifugerar inte.
 • Na kd clothing.
 • Hästtäcken billigt.
 • Dc superhero girl dräkt.
 • Scandorama normandie.
 • Stagepool e.
 • Hur blir man psykoterapeut.
 • Fotbolls vm damer.
 • Opel tigra twintop kofferraum schließen.
 • Webbkamera ölands södra udde.
 • Vattentäta skott engelska.
 • Volvo 960 motor.
 • Jobba på stort eller litet företag.
 • Orter på fuerteventura.
 • Terrier züchter bayern.
 • Lyxfågelfrön sverige.
 • Klubb torrevieja.
 • Destiny 2 cant start nightfall.
 • Elite park hotel växjö frukost.